Archive for the ‘Jawatan Kosong’ Category

h1

Kerja Kosong di Abu Dhabi

Februari 26, 2008

Attached are the vacancies available in Abu Dhabi. They are offering full package salary + Medical Insurance (Individual or Family Status) + Air Ticket / Year. It is a direct hire by Abu Dhabi company

Position : (1)  Specialist (System Analyst-MM/WM SAP Specialist)

Location: Abu Dhabi
Work Schedule: Sunday-Thursday 7:00-15:00)
Leave Cycle: None
Division: IT Unit
Service Duration: Contract Hire- Long Term Agreement (ASAP)
Salary: AED 13,000

Minimum Requirements:
– Bachelor of Science
– 3 years in Manufacturing Business related
– 3-5 years of hands on SAP
– Experience in coordinating end-user testing activities
– Experience in preparing training materials and delivering training to end-users
– Experience in SAP 4.6/4.7ECC5.0/ECC6
– Experience on at least 2 full life cycle SAP implementation.
– SAP Certified, Knowledge in SAP IDOC Interface, Knowledge in QM Module
– Attended SAP MM/WM Training

If interested, please send your latest cv, expected salary and availability for our  consideration  to azmanyusof{@}tanjungoffshore.com.my  .

h1

The Malaysian Career & Training Fair (MCTF)

Februari 15, 2008

Ok, Jobstreet.com akan mengadakan “Malaysian Career & Training Fair” a.k.a MCTF di Mid Valley, KL Exhibition Center, Level5 from 4 to 6 of April 2008. Jobstreet.com akan berganding bahu dengan syarikat-syarikat yang ternama bagi menjayakan pameran 3hari ini yang pada masa yang sama akan memberi peluang yang baru untuk mengembangkan sayap career anda. Datanglah beramai-ramai. Mana tahu ketemu dengan bakal majikan yang baru. InsyaAllah.

h1

Jawatan Kosong Unix-Linux System Administrator

Februari 14, 2008

Kawan-kawan, RecruitFinder called me up semalam, nak offer Linux Administrator post based at TPM (Technology Park Malaysia) tapi on contract basis. Aku kurang berminat sangat bila kerja on contract basis so terpaksa lah menolak maklumlah tanggung aku pun dah banyak. Bila contract basis nie medical banyak tak cover, tapi gaji basic mashukkk ahh. Yang call aku tu ada lah mintak resume kawan-kawan yang mungkin berminat nak apply, dia nak aku recommend kan kalau ada. So kepada sesiapa yang rasa layak dan boleh apply, bolehlah fowardkan resume kat aku amd.taufik{@}gmail.com.

Syarat minimum : 2 tahun pengalaman berkerja didalam Unix / Linux environment

h1

System Admin in Commerce Dot Com

November 17, 2006

Commerce Dot Com (lebih dikenali dengan CDC), syarikat bumiputra yang telah berjaya memajukan sebahagia dari satu MSC flagship penting bagi pihak kerajaan, iaitu ePerolehan bagi Electronic Goverment. CDC telah beroperasi sejak 1999, dan  sehingga kini telah berjaya memajukan system ePerolehan dengan lebih stabil dan selamat.

CDC memerlukan tenaga pekerja baru seperti berikut . . .

1. System Administrator. Degree didalam mana-mana IT field. Berpegalaman di dalam Linux OS, berpegetahuan didalam Windows OS.

2. Computer Operator. Diploma didalam mana-mana IT field. Berpegalaman didalam PC troubleshooting dan Windows OS, berpegetahuan didalam LAN network troubleshooting.

Kepada mereka yang berminat sila hantar resume kepada saya di amd.taufik{at}gmail.com

h1

Best 30 companies

Oktober 16, 2006

1. Shell Shell

Website: http://www.shell.com.my

Industry: Oil & Gas

Address: Human Resources Dept, Bangunan Shell Malaysia Damansara Heights, Changkat Semantan, 50490 Kuala Lumpur

Tel: 03-2095 9144

An excellent company to work for, Shell provides you with a platform for trainings and knowledge, while at the same time providing you with opportunity for growth while climbing the technical and corporate ladder.

2. Intel Intel

Website: http://www.intel.com, http://www.intel.com/jobs/Malaysia

Industry: Manufacturing

Intel is the world’s largest chip maker, also a leading manufacturing of computer, networking and communications products. Intel currently has the largest plant of all manufacturing companies in Penang & Kulim industrial area.