Archive for the ‘Blogging’ Category

h1

Great Teacher Onizuka

Februari 11, 2008

Great Teacher Onizuka atau lebih dikenali dengan GTO adalah sebuah anime series yang berkisahkan seorang lelaki bernama Eikichi Onizuka bekas ahli kumpulan gangster “bosozoku” (lebih kurang mcam tu lah) bercita-cita nak jadi cikgu yang termashyur di Jepun. Menarik jugak cerita nie, cara dia mengatasi masalah budak budak yang bermasalah nie memang berlainan dan sungguh berkesan, tapi kadang kadang over sikit. Aku dah mula mengumpul episode-episode cerita GTO nie dan akan postkan dalam blog aku di thegreatteacheronizuka.blogspot.com. Hopefully aku dapat mengumpulkan kesemua episode GTO ini untuk disaksikan bersama.

h1

Technorati

November 10, 2006

Kepada yang mempunyai Technorati account, untuk meletak kan technorati code didalam WordPress blog anda, boleh lah ikut cara-cara yang telah ditunjukkan disini.

Ingat!, WordPress tidak membenarkan segala jenis java scripts.