h1

Great Teacher Onizuka

Februari 11, 2008

Great Teacher Onizuka atau lebih dikenali dengan GTO adalah sebuah anime series yang berkisahkan seorang lelaki bernama Eikichi Onizuka bekas ahli kumpulan gangster “bosozoku” (lebih kurang mcam tu lah) bercita-cita nak jadi cikgu yang termashyur di Jepun. Menarik jugak cerita nie, cara dia mengatasi masalah budak budak yang bermasalah nie memang berlainan dan sungguh berkesan, tapi kadang kadang over sikit. Aku dah mula mengumpul episode-episode cerita GTO nie dan akan postkan dalam blog aku di thegreatteacheronizuka.blogspot.com. Hopefully aku dapat mengumpulkan kesemua episode GTO ini untuk disaksikan bersama.

One comment

  1. layari http://kkqmaahadmuar.blogspot.com
    link kan or visit untuk santapan rohani.tq



Tinggalkan Jawapan

Masukkan butiran anda dibawah atau klik ikon untuk log masuk akaun:

WordPress.com Logo

Anda sedang menulis komen melalui akaun WordPress.com anda. Log Out / Tukar )

Twitter picture

Anda sedang menulis komen melalui akaun Twitter anda. Log Out / Tukar )

Facebook photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Facebook anda. Log Out / Tukar )

Google+ photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Google+ anda. Log Out / Tukar )

Connecting to %s

%d bloggers like this: