h1

5 petang

Mei 2, 2007

Pukul 4:30 ptg, aku dok membaca surat khabar semalam yang telah lama ditinggal orang di Lapangan Terbang Kelantan (lupa ah nama betul dia). Tunggu flight Airasia aku, tak kunjung tiba lagi. Kebetulan masa tu, flight MAS blum berlepas lagi. Tourist pun ramai, yang best nya ramai tourist perempuan, cun cun jugak🙂

Flight aku sepatutnya bertolak pukul 5ptg, macam biasa dia ada delay sikit, 5.30ptg baru bertolak. Sempat habis aku baca surat khabar NST semalam hari ni.

Yang aku nak cerita nya pasal pemandangan dari atas, kebetulan petang tadi cuaca memang clear teramat. 5minit sebelum flight aku landing, kitorang boleh nampak bandar KL lengang, kosong sekosong kosong nya. Rasa macam best ajer, aman ajer tengok KL yang tak sesak dari udara. Takder kereta langsung, macam tak percaya ajer aku.

Diikuti oleh pemandangan KLCC yang tersergam indah, Menara KL, kemudian Menara Maybank, Menara Rebung pun nampak gak. Kalau kamera aku boleh ON, memang dah lama aku ambik gambar post dalam blog nie.

Anyway, orang Kota Bharu kirim salam kat semua . . .

One comment

  1. taufik, selamat pengantin baru..sori lambat wish..n tak dapat pegi..jauh sngt.. tapi kitaorg nk bagi adiah kat ko..camna nak bg ek..??



Tinggalkan Jawapan

Masukkan butiran anda dibawah atau klik ikon untuk log masuk akaun:

WordPress.com Logo

Anda sedang menulis komen melalui akaun WordPress.com anda. Log Out / Tukar )

Twitter picture

Anda sedang menulis komen melalui akaun Twitter anda. Log Out / Tukar )

Facebook photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Facebook anda. Log Out / Tukar )

Google+ photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Google+ anda. Log Out / Tukar )

Connecting to %s

%d bloggers like this: