Archive for Januari 2007

h1

Stressed

Januari 11, 2007

Minggu ni aku berasa amat stress. Banyak sangat kerje yang perlu dibuat. Kerje kat ofis, kat rumah dan kerje kerje lain yang perlu dibereskan.

Last weekend, kena attend krusus. Habis hari sabtu and ahad aku occupy untuk krusus tu. Itu pasal kot aku stressed, sebab tak dapat rest yang cukup weekend lalu.

h1

Welcome 2007

Januari 3, 2007

3 Jan 2007, Rasa macam tak percaya dah masuk 2007. Aku harap 2007 akan menjadi tahun yang yang baik untuk Aku. Anyway to ALL, Salam Hari Raya AidilAdha & Selamat Tahun Baru. Semoga Tahun baru ini akan memberi segala kesenangan yang diimpikan.