h1

CDC (Commerce Dot Com)

Disember 3, 2006

Tanggal 22 /12/2007 adalah hari terakhir aku bersama CDC. Hampir 7 tahun aku bersama CDC. Aku telah bersama CDC seawal 1999, dan telah melihat pelbagai perubahan yang berlaku (+ve dan -ve) serta membantu CDC membagunkan sistem ePerolehan. ePerolehan kini berada dalam satu tahap yang amat membanggakan. Tahniah CDC.
Kepada rakan rakan seperjuangan di CDC, mintak maaf lah kalau aku tidak mengarang atau menulis “farewell notes email”.

En Abid, thanks for your guidance.

Hj Firdaus, i’m gonna miss your tasawwuf and fekah class.

Adi thanks for the technical guidance. Nanti kita gi lepak minum kopi-O.

Ibrahim, a.k.a CMO (Chief Mambang Officer) , cepat-cepat lah cari pasangan, bina Masjid. Kahwin best oooo (ini mengikut kata-kata orang dah kahwin lah)

To CDC dara pingitan (azira, julie, farah, wanie, ida, yana, ira . . .) and the Mambang club (Ihsan & Amir), peluang dalam CDC masih banyak, jangan terburu-buru untuk cari kerje lain. Banyak yang boleh dipelajari. kamu semua ni akan jadi orang penting dalam CDC. Jangan lupa seyum sokmo๐Ÿ™‚ . Kalau korang takder, makin sunyi kot OMP department nie.

Firdaus & Nani, email aku bila kad kahwin dah kluar, insyaALLAH aku akan datang.

Bala, good luck with your new task.Vijak, good luck with your new office๐Ÿ™‚

Kalau nak sebut sorang sorang, memang it will be endless, to ALL (technical, backoffice, development, HR, finance, BO, CS . . .) , thank you so much for all your helps and supports.

May the force be with you . . .

5 comments

  1. Terima Kasih atas segala pertolongan selama berkerja ngan ko.. , Selamat Maju Jaya di tempat yg baru..
    Sunyi gak aku tinggal sorang2.. sib baik geng2 mambang + chif + dara2 pingitan tuh ade..๐Ÿ™‚

    Kay Good Luck with what ever you do..

    ady


  2. Ape aku plak?? Ihsan tu lagi tua.. haha .. mentang2 nak kawen. Suruh aku plak yer?? Good luck for your future undertaking. But quite sad without saying formal goodbye. your ex-gf here in CDC asking where are you? I told them you already left you all. .haha


  3. amboii2..aku plak yer..ko kan chif..ank buah kena ikut chif..jdik btol la Taufik tuh ckp..best wooo kawen..๐Ÿ™‚
    ape2 pon Fik..terima kasih bebykla atas tunjuk ajar slama kat cdc ni ye..pohon halalkan laa ilmu tuh dunia akhirat..maaf kata klu ade slah slap…good luck and all de best


  4. Kerjo baru oke ke ? Good luck..


  5. Alhamdulillah, buat masa ni, semua OK. Tempat kerje baru nie memang lah strict sikit, tapi still under control. Weekend nie dah ada upgarde project nak kena attend.

    Ramai lagi rupanya member Hj kat sini.

    Pakyem, Abang Long tuh dah ada calon, kan Long kan? ko tu bila lagi. cepat cepat ah (kawin best oooo …)… erm pandai ko buat blog sekarang ek Pakyem!

    Bila masuk kali kedua, memang susah nak buat formal goodbye.๐Ÿ™‚ To all ex-gf in CDC, (ramai tuh) sorry once again.

    To All, Aku pun mintak maaf dan mintak halal lah segala makan minum, terkata atau terkutuk. Sorry ok.

    Kepada yang meng-komen, terima kasih banyak-banyak.

    Keep in touch ok geng …

    Ikhlas Tapi Jauh . . .
    ./taufik



Tinggalkan Jawapan

Masukkan butiran anda dibawah atau klik ikon untuk log masuk akaun:

WordPress.com Logo

Anda sedang menulis komen melalui akaun WordPress.com anda. Log Out / Tukar )

Twitter picture

Anda sedang menulis komen melalui akaun Twitter anda. Log Out / Tukar )

Facebook photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Facebook anda. Log Out / Tukar )

Google+ photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Google+ anda. Log Out / Tukar )

Connecting to %s

%d bloggers like this: