h1

Good luck to all SPM students

November 13, 2006

Khas buat semua SPM students; Good luck and all the best untuk exam esok. By now sepatutnya dah tido ok. jangan nak dok surfing the net dah.

To my niece Fatimah and my cousin Ros, sekali lagi good luck and all the best with your exam ok. By now I hope semua dah ready and well prepared. Jangan lupa bawak pensil, sharpener, ruler, ruber🙂 . Baca soalan tu betul-betul dan jangan gelabah masa nak menjawab. Just be yourself🙂 .

Sebelum masuk dewan exam tu, baca lah selawat banyak-banyak, insyaALLAH dapat tenangkan hati yang bergelora.

3 comments

  1. ASSALAMUALAIKUM kepada semua penbaca..
    saya baru lepas abis exam spm.alhamdulillah result saya agak bagus gak r.masa ni kite baru berfikir tentang keseronokan berada disekolah.kalu dulu saye asyik berfir nak balik kampung.almaklumlah saya duk kat asrama teknik kuala krai tapi best sangat dapat kawan2 yang selalu bagi semangat.

    bagi adik2 yang masih belajar kat sekolah tu,belajarlah sungguh2 ye..tiada ape yang lebih bermakna bagi kedua ibubapa kite selain melihat kejayaan anaknye..

    satu lagi,jauhkan dari perasaan stress.cari kawan atau telefon mak luahkan masalah yang ade…hehe..pengalaman ni!!

    k.lastly..horamat guru,kedua ibubapa,kawan2 dan orang yang ade disekeliling kite!!k.wassalam


  2. Biasa tuh, bila benda yang lepas selalu dikenang.


  3. Howdy! I know this is kind of off topic but I was wondering if you knew
    where I could find a captcha plugin for my comment form?

    I’m using the same blog platform as yours and I’m having difficulty
    finding one? Thanks a lot!



Tinggalkan Jawapan

Masukkan butiran anda dibawah atau klik ikon untuk log masuk akaun:

WordPress.com Logo

Anda sedang menulis komen melalui akaun WordPress.com anda. Log Out / Tukar )

Twitter picture

Anda sedang menulis komen melalui akaun Twitter anda. Log Out / Tukar )

Facebook photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Facebook anda. Log Out / Tukar )

Google+ photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Google+ anda. Log Out / Tukar )

Connecting to %s

%d bloggers like this: