h1

Firefox Vs IE

November 7, 2006

Pagi tadi aku view statistic pasal blog aku ni. Didapati memang ramai yang masih menggunakan IE broswer, tetapi peningkatan punggunaan browser Firefox jugak meningkat dan memberangsangkan.

Firefox vs IE statistics
Perlu diingat statistic ini diambil dari pelawat yang melawat blog aku, maklumlah blog ini bukan nya popular mana.  Jadi mungkin statistic ini tidak dapat memberi  gambaran yang sebenar. Tetapi jika betul lah IE browser masih menjuarai dunia internet, maka blog aku yang tak popular ini sepatut nya dilawati oleh ramai pengguna IE browser. Hakikat nya, penggunaan firefox telah meningkat.

Apa kelebihan Firefox? . . . akan saya cerita kan diblog yang akan datang, tunggu . . .

Jika anda tidak sabar untuk melihat atau merasai kelainan Firefox, ha apa lagi, download ajer Firefox browser ni.

Tinggalkan Jawapan

Masukkan butiran anda dibawah atau klik ikon untuk log masuk akaun:

WordPress.com Logo

Anda sedang menulis komen melalui akaun WordPress.com anda. Log Out / Tukar )

Twitter picture

Anda sedang menulis komen melalui akaun Twitter anda. Log Out / Tukar )

Facebook photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Facebook anda. Log Out / Tukar )

Google+ photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Google+ anda. Log Out / Tukar )

Connecting to %s

%d bloggers like this: